Buskørsel

Rejsebestemmelser vedr. skolekort, som er udleveret af skolen

Hvis dit barn benytter skolekort, kan barnet ikke tage et barn under 12 år med gratis i bussen. Hvis barnet skal have en ven med i bussen, skal vennen også betale for turen. Prisen afhænger af, hvor mange zoner børnene skal rejse i. Der skal altid betales for mindst 2 zoner, hvilket koster 11 kr. til børnetakst.

Hvis dit barn benytter rejsekort, og primært rejser med NT’s lokalruter, skal der laves en automatisk tankop-aftale til barnets rejsekort, for optankninger via selvbetjeningssiden på rejsekort.dk kan ikke overføres til barnets rejsekort gennem det udstyr, der er i de lokale busser.

Uden en tank-op-aftale kan der kun overføres penge fra optankninger på nettet ved check ind i en regionalbus eller på en station, i en rejsekortautomat eller på et rejsekort-salgssted. Uden en tank-op-aftale risikerer du, at dit barn ikke kan betale for turen, og derfor ikke kommer med bussen. Du kan altid holde øje med saldoen på selvbetjeningen på rejsekort.dk, hvor du også kan læse mere og oprette en tank-op-aftale.

Har du spørgsmål til skolekort eller rejsekort, kan du kontakte NT Kundecenter på telefon 98 11 11 11 eller info@NTmail.dk.

Nordjyllands Trafikselskab

Periodekort ændre form til rejsekortet.pdf Shape Created with Sketch.
Bus 2 Shape Created with Sketch.
Bus 439 Shape Created with Sketch.
Bus 440 Shape Created with Sketch.
Bus 442 Shape Created with Sketch.